Update parkeerterrein

Aan de bewoners van Hartenhof 50

Het laatste bericht vanuit het bestuur over de parkeerplaats is van oktober 2020. Daarom willen wij jullie graag informeren over de huidige stand van zaken. 

Ongeveer 2 jaar geleden hebben we onze eerste offertes ontvangen voor het ophogen van het parkeerterrein. 

We besloten, gezien de kosten, ons te richten op het ophogen van de helft van de parkeerplaats waar de verzakking het meest is: aan de kant van de Floralaan. Helaas kwamen we erachter dat de offerte onvolledig was. De nieuwe offerte was ver boven die oorspronkelijke 25000, waarvoor mandaat was gegeven in de vve vergadering. Na een online stemming kwamen we tot de conclusie dat we door zouden sparen en dit jaar (2021) een nieuwe poging zouden doen. 

Het bestuur heeft nu een offerte liggen waarbij iets meer dan de helft van het parkeerterrein opgehoogd zal worden inclusief brandgangen. Het bedrag daarvoor is EUR 39900.

Als bestuur willen we graag ook een buffer van ongeveer €4000 aanhouden voor onvoorziene omstandigheden. We komen nu nog +/- 2000 tekort om de buffer aan te houden. Vanuit het bestuur hebben we nu de vraag gesteld aan degene die nog niet betaald hebben:

We willen na de zomer starten met de renovatie. Volgens onze laatste gegevens is de contributie nog niet voldaan. Zouden jullie voor 1 augustus 2021 de contributie van 2021 betaald hebben?

Dan kunnen we een nieuwe vergadering beleggen om mandaat te krijgen voor het nieuwe bedrag. De exacte vorm van de vergadering zullen we nog moeten bepalen vanwege corona. 

Als we nu niets doen, lopen we de kans dat de parkeerplaats meer zal verzakken en kostbare noodreparaties nodig zijn. We kunnen pas de aannemer inschakelen als we het geld hebben maar hij verwachtte tijdens het laatste contact wel mogelijkheden hebben om in 2021 te kunnen komen.

Volgend jaar is de offerte waarschijnlijk weer duurder.

Hopelijk hebben we gauw de benodigde financiële middelen en kunnen we starten met ophogen.

Bij vragen zijn we te bereiken op het mailadres info@hartenhof50.nl

Namens het bestuur,


Erwin van Gent

Weegbree 4