Bestuur

De bestuursleden van Hartenhof50 stellen zich graag aan u voor.

Voorzitter

Mijn naam is Erwin van Gent. Sinds juni 2017 woon ik met mijn vrouw en zoontje van 2 jaar op Weegbree 4. In het dagelijks leven werk ik bij een transportbedrijf op kantoor.

Op dit moment zijn we volop bezig met het onderzoeken/regelen van het onderhoud aan het parkeerterrein. Sinds mijn aantreden heb ik met verschillende bedrijven gesproken en de verschillende scenario’s en offertes hebben beoordeeld met de penningmeester.

Secretaris

Mijn naam is Rene de Maaijer en ik woon samen met mijn vrouw op nummer 10. Ik werk als Technisch ICT Architect voor de Nederlandse Overheid. Ik heb drie jaar lang de financiële kant van de VVE gedragen, maar dit heb ik per 2021 overdragen aan iemand met een echte financiële achtergrond.

Ik blijf actief binnen de VVE maar dan in de rol van secretaris. Tevens doe ik ook de automatisering van de VVE zoals onder andere mail en website.

Penningmeester
Mijn naam is Vilash Soechitram. Sinds september 2018 ben ik in onze buurt komen wonen en het bevalt uitstekend. Samen met mijn vrouw en zoontje woon ik op Weegbree 12.

Ik ben in het dagelijks leven werkzaam als Financieel Specialist binnen het Rijk. Vanuit mijn werkzaamheden heb ik affiniteit met financiën en administraties.

Ik hou verder ontzettend van reizen en de Formule 1.